Varför Välja The Lashart Academy?

Erfarna och Prisbelönta Instruktörer Vårt dedikerade team av erfarna instruktörer, inklusive världsmästare och vinnare av branschens största tävlingar, strävar efter att erbjuda de senaste trenderna och teknikerna inom branschen för att stödja din resa mot att bli en framgångsrik stylist.

Omfattande och Skräddarsydd Utbildning Vår skräddarsydda utbildning fokuserar på både teori och praktik för att ge dig de bästa verktygen att blomstra i din karriär. Med stöd under hela din utbildning kan du känna dig trygg när du tar dina första steg mot en spännande framtid inom skönhetsbranschen.

Personligt Stöd och Utveckling När du utvecklas på någon av våra salonger runtom i Sverige erbjuder vi personligt stöd för att säkerställa att du kan arbeta självständigt. Vårt växande nätverk av salonger strävar efter att bibehålla hög kvalitet och är spritt över hela landet.

Högkvalitativa Produkter Utforska vårt sortiment av högkvalitativa produkter som stödjer dig genom hela din professionella resa. Våra produkter är noggrant utvalda för att säkerställa att du alltid levererar exceptionella resultat till dina kunder.

Vad Vi Erbjuder

Teori och Praktik Vår utbildning täcker både teoretiska och praktiska aspekter av fransförlängning och Lash & Brow Lift. Detta omfattande tillvägagångssätt garanterar att du är väl förberedd för att möta kundernas behov och förväntningar.

Personlig Vägledning Våra instruktörer ger dig personlig vägledning och feedback för att säkerställa att du utvecklas och förbättras kontinuerligt. Vi är här för att stötta dig varje steg på vägen.

Börja Din Karriär hos Oss

Ta det första steget mot din framtida karriär på Sveriges främsta skola för fransförlängning och Lash & Brow Lift. Upptäck de oändliga möjligheterna med The Lashart Academy redan idag och bli en del av vårt nätverk av framgångsrika skönhetsexperter.

Ansök nu och låt din resa mot en framgångsrik karriär i skönhetsbranschen börja med The Lashart Academy – din väg till framgång och excellence.

Vi är stolta medlemmar av SFR